11 Ağustos 2015 Salı

Bloglara Reklam Veren Siteler

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bloglara reklam veren siteleri anlatacağım ve böylelikle oturduğunuz yerden blogunuz ile para kazanabileceksiniz. 


→ Google Adsense


Şuan en çok kullanılan reklam kurumudur. Sadece tıklama başına değil, sayfada kalma süresine ve görüntülenmesine kadar her şey için para veren bir reklam platformudur. Güvenilir dememe gerek bile yok Google ürünü yani.



→ Gittigidiyor.com 


Gittigidiyor.com sizlerinde bildiği gibi büyük bir alışveriş sitesi. Bu siteninde kendince reklam platformu var. Siz bu sitenin ürünlerini reklam olarak paylaşıyoruzsunuz ve tıklama başına pay alıyorsunuz. Eğer sizin reklamınızdan tıklayıp o ürünü satın alırsa alacağınız ücret daha da artar.


→  Adtriplex


Blogunuzda paylaştığınız reklamın tıklama başına belirli ücretler verir. 


→ Adhood

Adhood'da tıklama başına ücret veren farklı bir reklam kurumudur. 


Evet arkadaşlar güvenilir ve uzun zamandır takip ettiğim reklam platformlarını sizlerle paylaştım. Tıklama başına veya görüntüleme başına ücretlerini bilmediğim için kesin bir şey söylemek istemedim.

Umarım yararlı olmuştur. Bundan sonrası size kalmış bloglarınıza reklam alarak kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder